Giriş Kayıt
Gaylyn Fraiche

Gaylyn Fraiche


Yapımcı

Gaylyn Fraiche, yapımcı.

Limonata Ağzı (2011), Lovestruck: The Musical (2013), Summer Villa (2016), The Swap (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.5 184
2018 Dram Yapımcı 6.4 232
2017 Aile Yapımcı 5.0 134
2016 Komedi Yapımcı 6.4 1,346
2016 Komedi Yapımcı 6.8 1,436
2016 Dram Çeşitli 6.3 489
2016 Dram Çeşitli 6.8 659
2015 Dram Çeşitli 6.6 1,029
2015 Macera Yapımcı 5.2 323
2015 Komedi Çeşitli 6.8 1,039
2015 Komedi Çeşitli 6.1 1,403
2014 Komedi Çeşitli 5.4 599
2013 Komedi Yapımcı 6.4 2,039
2013 Aile Yapımcı 6.2 382
2012 Dram Yapımcı 5.7 5,623
2012 Dram Yapımcı 6.0 593

Limonata Ağzı
2011 Aile Yapımcı 7.0 12,031

Doğru Hamle
2010 Komedi Yapımcı 5.9 12,357

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Yapımcı 6.2 25,327

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Çeşitli 7.2 62,271

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Çeşitli 6.4 38,025
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (461,690) American Gods (3,308) Into the Badlands (2,535) Gotham (2,201) The Flash (1,872) The Big Bang Theory (1,652) Vikings (1,559) Arrow (1,493) Supernatural (1,469) The Blacklist (1,185)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019