Giriş Kayıt
Lukasz Targosz

Lukasz Targosz (41)


Müzisyen, Müzisyen

Lukasz Targosz, 20 Şubat 1977 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Listy do M. (2011), Pitbull. New orders (2016), Planeta singli (2016), Wataha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1977
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Komedi Müzik 5.9 85
2018 41 Aksiyon Müzik 4.8 556
2017 40 Animasyon Müzik 5.6 162
2017 40 Komedi Müzik 5.5 317
2017 40 Gerilim Müzik
Müzik
4.9 33
2017 40 Kısa Metraj Müzik 7.6 17
2016 39 Komedi Müzik 6.9 1,901
2016 39 Aksiyon Müzik 6.6 2,069
2015 38 Komedi Müzik 5.5 698
2015 Suç Müzik 7.5 514
2014 37 Aksiyon Müzik 6.5 1,226
2014 Aksiyon Müzik 7.5 1,064
2014 37 Dram Müzik 6.1 732
2012 Müzik 6.6 36
2012 Dram Müzik 6.2 82
2012 35 Aksiyon Müzik 4.5 538
2012 Komedi Müzik 7.1 189
2011 34 Komedi Müzik 7.2 3,162
2010 33 Müzik 5.8 605
2009 32 Romantik Müzik 4.8 863
2008 31 Suç Müzik 5.8 54
2007 30 Aksiyon Müzik 5.2 571
2005 Komedi Müzik 5.3 315
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018