Giriş Kayıt
Sandeep Parikh

Sandeep Parikh (38)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Sandeep Parikh, 22 Temmuz 1980 Goffstown, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

The Guild (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Goffstown, New Hampshire, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Dram Oyuncu 5.3 68,256
2016 Komedi Yapımcı 7.6 87
2010 Komedi Oyuncu 8.1 45
2007 Komedi Oyuncu 8.2 8,913
2006 Komedi Oyuncu 6.4 14
2006 26 Korku Senarist 6.4 109
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018