Giriş Kayıt
Jason O'Malley

Jason O'Malley


Oyuncu, Kameraman

Jason O'Malley, oyuncu, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Jason Andrew O'Malley | Jason O'Malley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Kameraman 5.5 292

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Oyuncu 6.6 79,155

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Çeşitli 4.3 11,862
2007 Suç Oyuncu 6.2 456
2006 Dram Oyuncu 7.5 1,096
1993 Komedi Oyuncu 5.6 7,923
1992 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 360
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019