Giriş Kayıt
Ryohei Kimura

Ryohei Kimura


Oyuncu

Ryohei Kimura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 11
2019 Animasyon Oyuncu 7.5 41,549
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 101,864
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 2,146
2019 Animasyon Oyuncu 6.6 126
2018 Animasyon Oyuncu 7.9 3,195
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 295
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 1,290
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,706
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 21,582
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 104
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 5,122
2016 Oyuncu 7.2 1,316
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 627
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 709
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 1,739
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,405
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 160
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 350
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 32,416
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 3,606
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 24,644
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,941
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 204
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 3,535
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 382
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 269
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 302
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,121
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 1,262
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 571
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 389
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 19,495
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,152
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 9,047
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,221
2011 Komedi Oyuncu 7.0 2,413
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 876
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 5,092
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 199
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 14,674
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 1,246
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 1,566
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 554
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 3,814
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 2,116
2007 Komedi Oyuncu 7.6 280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022