Giriş Kayıt
Ricardo Davila

Ricardo Davila


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ricardo Davila, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.3 140
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 279

Varlıktan Yokluğa
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 13,299
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,926
2006 Dram Sanat Bölümü 6.6 332
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 648
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018