Giriş Kayıt
Ricardo Davila

Ricardo Davila


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ricardo Davila, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.1 89
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 215

Varlıktan Yokluğa
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 13,163
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,699
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 319
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 611
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018