Giriş Kayıt
Ricardo Davila

Ricardo Davila


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ricardo Davila, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.4 142
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 285

Varlıktan Yokluğa
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 13,439
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,966
2006 Dram Sanat Bölümü 6.6 333
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 648
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019