Giriş Kayıt
Steve Dakota

Steve Dakota


Oyuncu

Steve Dakota, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steven J. Dakota | Steve Janosco
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Karınca Adam ve Eşek Arısı
2018 Aksiyon Oyuncu 7.2 125,681
2018 Komedi Oyuncu 7.2 12,679
2018 Dram Oyuncu 6.5 150
2018 Spor Oyuncu 6.2 685
2017 Dram Oyuncu 8.1 192,980
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,607
2017 Dram Oyuncu    
2017 Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 5.2 329
2016 Dram Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.4 117,327

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Oyuncu 7.6 316,737
2010 Komedi Oyuncu 6.4 85

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 87,333
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 151,949

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 38,075
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018