Giriş Kayıt
Steve Dakota

Steve Dakota


Oyuncu

Steve Dakota, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steven J. Dakota | Steve Janosco
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ant-Man ve Wasp
2018 Aksiyon Oyuncu 7.2 159,773

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 Komedi Oyuncu 7.0 22,951
2018 Dram Oyuncu 6.7 255
2018 Spor Oyuncu 6.2 725
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 8.1 196,134
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,623
2017 Dram Oyuncu 8.1 39
2017 Oyuncu 4.6 186
2016 Suç Oyuncu 5.0 403
2016 Dram Oyuncu 7.5 6
2015 Dram Oyuncu 8.4 118,683

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Oyuncu 7.6 318,628
2010 Komedi Oyuncu 6.4 85

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 88,071
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 152,805

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 38,310
Dizi Altyazıları
Vikings (9,802) Supernatural (4,032) Titans (2,196) The Gifted (1,429) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,095) Manifest (1,066) Black Mirror (1,036) Peaky Blinders (964) Friends (866)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018