Giriş Kayıt
Gala Besson

Gala Besson


Oyuncu

Gala Besson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 6.3 1,749
2016 Komedi Oyuncu 6.4 389
2015 Dram Oyuncu 7.2 630
2014 Fantastik Oyuncu 4.9 1,530

Ben, Kendim ve Annem
2013 Komedi Oyuncu 6.7 6,859
2013 Dram Oyuncu 4.9 77
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019