Giriş Kayıt
Maia Mitchell

Maia Mitchell (25)


Oyuncu, Yapımcı

Maia Charlotte Mitchell, 18 Ağustos 1993 Lismore, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Fosters (2013), Gençlik Plajı Filmi (2013), The Last Summer (2019), Teen Beach 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maia Charlotte Mitchell
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Lismore, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.6 4,704
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 1,630
2018 25 Komedi Oyuncu 6.0 1,585
2017 24 Dram Oyuncu 6.4 7,542
2015 22 Aile Oyuncu 6.3 2,863
2013 Müzik Oyuncu 6.7 69
2013 Dram Oyuncu 7.9 22,514
2013 20 Dram Oyuncu 5.8 19,972

Gençlik Plajı Filmi
2013 20 Aile Oyuncu 5.9 8,141
2011 Komedi Oyuncu 5.9 10,660
2006 Belgesel Oyuncu 2.8 504
Dizi Altyazıları
Chernobyl (50,958) Game of Thrones (45,208) The Big Bang Theory (3,328) The 100 (2,580) The Blacklist (2,299) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,894) Killing Eve (1,687) Vikings (1,667) Warrior (1,599) Breaking Bad (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019