Giriş Kayıt
Tim Perrine

Tim Perrine


Müzisyen

Tim Perrine, müzisyen.

Chuck (2007), Canlı Hedef (2010), Un moment d'égarement (2015), Lolo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Can Dostum
2017 Macera Müzik 7.1 53,963

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Müzik 7.1 30,793
2016 Dram Müzik 2.7 705
2016 Dram Müzik 7.0 5,776
2016 Dram Müzik 6.5 4,404
2015 Komedi Müzik 5.2 758
2015 Komedi Müzik 5.7 3,262
2015 Aksiyon Müzik 5.2 3,821
2015 Suç Müzik 7.3 29,761
2015 Komedi Müzik 6.3 6,849
2015 Belgesel Müzik 4.2 84

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 Animasyon Müzik 6.9 9,803
2014 Macera Müzik 4.7 479
2014 Dram Müzik 5.7 1,166
2014 Aksiyon Müzik 4.0 1,751
2014 Belgesel Müzik 7.1 100
2014 Animasyon Müzik 6.2 132
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,028
2013 Suç Müzik 6.2 7,051
2013 Dram Müzik 5.6 805
2013 Dram Müzik 6.2 4,295

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Müzik 5.7 8,577

Gülen Adam
2012 Dram Müzik 6.0 1,192

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Müzik 7.7 12,242

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Müzik 8.5 85,868
2012 Aksiyon Müzik 5.1 123

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Müzik 7.8 16,620
2009 Komedi Müzik 8.5 174,983

Diğer Kadın
2009 Dram Müzik 6.4 17,822

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Müzik 7.6 419,270

Nabız 3
2008 Korku Müzik 3.8 1,755
2007 Aksiyon Müzik 8.2 120,837
2007 Dram Müzik 8.6 181,192

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Müzik 7.1 371,235
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,695) The 100 (2,399) Black Mirror (2,195) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,629) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,623) The Big Bang Theory (1,509) Jessica Jones (1,411)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019