Giriş Kayıt
Michael Thai Nguyen

Michael Thai Nguyen


Oyuncu

Michael Thai Nguyen, oyuncu.

Enginlik (2015), (2017) Salvation (2017), (2017) Wish Upon (2017), (2011) Sharpay'in Göz Alıcı Macerası (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Çeşitli 5.1 14,989
2017 Dram Çeşitli 7.1 14,028

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 78,049

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 533,528
2016 Dram Çeşitli    

Enginlik
2015 Gizem Çeşitli 8.4 70,287
2015 Suç Çeşitli 4.9 481
2012 Dram Çeşitli 7.6 5,750

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Çeşitli 4.8 5,369
2009 Suç Çeşitli 6.8 7,255

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Oyuncu 5.4 57,227
2001 Aksiyon Çeşitli 8.4 163,232
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019