Giriş Kayıt
JaNae Armogan

JaNae Armogan


Oyuncu

JaNae Armogan, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Janae Armogan
Takma İsmi: Nae Nae
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 303
2012 Komedi Oyuncu 4.6 213
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 14

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 123,826
2005 Dram Oyuncu 6.9 718
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019