Giriş Kayıt
Rebekka Karijord

Rebekka Karijord (46)


Müzisyen, Oyuncu

Rebekka Karijord, 19 Kasım 1976 Lofoten, Norveç doğumlu müzisyen, oyuncu.

Tekrar (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1976
Doğum Yeri: Lofoten, Norveç
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 46 Belgesel Müzik 7.3 26
2022 46 Gizem Müzik 6.1 23,275
2020 44 Belgesel Müzik 6.0 53
2017 41 Belgesel Müzik 7.1 154
2016 40 Belgesel Müzik 6.9 222
2012 36 Belgesel Müzik 6.9 127

Portakal Kız
2009 33 Dram Oyuncu 5.9 597

Varg Veum - Ölmüş Köpek Isırmaz
2008 32 Suç Oyuncu 6.0 1,260

Tekrar
2006 30 Dram Oyuncu 7.3 13,330
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022