Giriş Kayıt
A.J. Briones

A.J. Briones


Görsel Efekt

A.J. Briones, görsel efekt.

Avatar (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 192,602
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 47,060

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 767,225
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 116,917

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 158,762

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 47,583

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 382,934

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 92,214
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 133,057
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 391,129

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 541,503

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 521,817

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 210,748

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,315

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 223,044

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 204,426

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 629,012
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,019,311

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 137,623
2004 Aksiyon Çeşitli 8.0 818
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019