Giriş Kayıt
A.J. Briones

A.J. Briones


Görsel Efekt

A.J. Briones, görsel efekt.

Avatar (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 183,889
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 45,717

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 753,472
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 114,323

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 156,503

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 46,970

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 377,858

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 90,532
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 131,270
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 384,458

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 533,215

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 511,698

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 206,627

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 252,278

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 220,961

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 201,073

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 614,289
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,001,799

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 135,060
2004 Aksiyon Çeşitli 6.8 419
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,530) Shameless (3,339) The First (2,774) Better Call Saul (2,546) Bodyguard (2,513) La Casa de Papel (1,598) The 100 (1,287) The Big Bang Theory (1,143) Take Two (1,116) Elementary (1,113)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018