Giriş Kayıt
A.J. Briones

A.J. Briones


Görsel Efekt

A.J. Briones, görsel efekt.

Avatar (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 181,359
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 45,392

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 750,499
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 113,590

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 155,790

Hacker
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 46,826

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 376,548

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 90,097
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 130,833
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 382,895

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 530,967

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 509,502

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 205,832

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,512

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 220,349

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 200,374

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 611,033
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 998,173

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 134,327
2004 Aksiyon Çeşitli 6.8 419
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018