Giriş Kayıt
Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon (45)


Oyuncu

Gianluigi Buffon, 28 Ocak 1978 Carrara, İtalya doğumlu oyuncu.

First Team: Juventus (2018), All or Nothing: Juventus (2021), (2009) Hakemler (2009), (2008) L'allenatore nel pallone 2 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1978
Doğum Yeri: Carrara, İtalya
Takma İsmi: Gigi
Burcu: Kova
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Oyuncu 7.2 1,041
2018 Spor Oyuncu 8.1 41
2018 Reality-TV Oyuncu 7.2 2,184
2017 39 Belgesel Oyuncu 6.8 193
2016 Spor Oyuncu 4.8 6
2016 Spor Oyuncu 5.7 30
2016 Spor Oyuncu 7.3 342
2016 Spor Oyuncu 6.7 40
2016 Spor Oyuncu 6.8 41
2015 Spor Oyuncu 8.0 20
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.4 371
2013 Spor Oyuncu 8.9 12
2012 Spor Oyuncu 8.8 13
2012 Spor Oyuncu 7.4 364
2010 Spor Oyuncu 7.6 715

Hakemler
2009 31 Belgesel Oyuncu 7.4 815
2008 Spor Oyuncu 8.0 363
2008 30 Komedi Oyuncu 3.7 828
2006 Spor Oyuncu 8.0 811
2002 Spor Oyuncu 7.9 321
1998 Spor Oyuncu 7.9 310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023