Giriş Kayıt
Abdou Sagna

Abdou Sagna


Dublör, Oyuncu

Abdou Sagna, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bas Gaza
2017 Aksiyon Dublör 5.4 9,270

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Dublör 5.2 34,888
2015 Dublör 3.7 265
2012 Tarihi Dublör 7.1 76

Aşk Perisi
2011 Komedi Oyuncu 6.1 2,147
2011 Dram Dublör 4.7 296

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 40,377
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 151,395
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018