Giriş Kayıt
Abdou Sagna

Abdou Sagna


Dublör, Oyuncu

Abdou Sagna, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bas Gaza
2017 Aksiyon Dublör 5.4 9,497

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Dublör 5.2 35,251
2015 Dublör 3.7 275
2012 Tarihi Dublör 7.1 76

Aşk Perisi
2011 Komedi Oyuncu 6.1 2,162
2011 Dram Dublör 4.7 297

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 40,555
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 152,010
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018