Giriş Kayıt
Els Rientjes

Els Rientjes


Yapımcı

Els Rientjes, yapımcı.

Tirza (2010), De Poel (2014), (2014) Kenau (2014), (2012) Het Bombardement (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yapımcı 5.5 889
2014 Aksiyon Yapımcı 6.5 1,272
2012 Dram Yapımcı 3.9 1,504
2012 Dram Yapımcı 6.4 187
2011 Macera Yapımcı 5.7 45
2010 Dram Yapımcı 6.4 1,476
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018