Giriş Kayıt
Els Rientjes

Els Rientjes


Yapımcı

Els Rientjes, yapımcı.

Tirza (2010), De Poel (2014), (2014) Kenau (2014), (2012) Het Bombardement (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yapımcı 5.5 875
2014 Aksiyon Yapımcı 6.5 1,259
2012 Dram Yapımcı 3.9 1,499
2012 Dram Yapımcı 6.4 184
2011 Macera Yapımcı 5.7 45
2010 Dram Yapımcı 6.4 1,468
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018