Giriş Kayıt
Mandy Bisesti

Mandy Bisesti


Makyaj

Mandy Bisesti, makyaj.

Orange Is the New Black (2013), Koro (2014), Make Me a Supermodel (2008), Tanrıların Savaşı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koro
2014 Dram Makyaj 6.7 5,498
2013 Komedi Makyaj 8.1 248,788
2012 Komedi Makyaj 6.8 116

Tanrıların Savaşı
2009 Belgesel Makyaj 8.0 729
2008 Reality-TV Makyaj 6.0 553
2007 Kısa Metraj Makyaj 5.5 383
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019