Giriş Kayıt
Pete Moroz

Pete Moroz


Kameraman, Sanat Bölümü

Pete Moroz, kameraman, sanat bölümü.

(2010) Koğuş (2010), (2013) Knights of Badassdom (2013), (2013) At Middleton (2013), (2010) The Big Bang (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon 0 6.7 27,585
2013 Komedi Kameraman
0
6.5 6,957
2013 Aile Kameraman
0
6.3 214
2013 Macera Kameraman
0
5.7 17,864
2012 Aile Kameraman
0
7.8 86
2011 Gerilim Kameraman
0
5.2 3,722
2011 Aksiyon 0 5.4 10,956

Koğuş
2010 Korku 0
Kameraman
5.6 37,528
2010 Gizem Kameraman
0
5.5 6,573
2010 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
0
6.6 1,467
2009 Suç 0 6.1 3,544
2009 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
5.7 2,301
2009 Aksiyon Sanat Bölümü
Kameraman
3.5 2,739
2009 Aksiyon Kameraman
0
6.0 5,769
2009 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
5.3 2,212
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.9 634
2007 Aile Sanat Bölümü 5.0 204

Aile Tatili
2007 Komedi Sanat Bölümü
Kameraman
5.9 362

Bin Yıllık Hayır Duası
2007 Dram Sanat Bölümü 6.7 995

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 9,945
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018