Giriş Kayıt
Christina Bavetta

Christina Bavetta


Yapımcı, Yönetmen

Christina Bavetta, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yönetmen 4.6 275
2011 Belgesel Yönetmen 7.1 53
2004 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.3 799
2001 Belgesel Yapımcı 6.6 11
2001 Belgesel Yapımcı 6.8 17
2001 Belgesel Yapımcı 7.0 15
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018