Giriş Kayıt
Christina Bavetta

Christina Bavetta


Yapımcı, Yönetmen

Christina Bavetta, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yönetmen    
2011 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.2 599
2001 Belgesel Yapımcı    
2001 Belgesel Yapımcı    
2001 Belgesel Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018