Giriş Kayıt
Christina Bavetta

Christina Bavetta


Yapımcı, Yönetmen

Christina Bavetta, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Yönetmen 4.6 279
2011 Belgesel Yönetmen 7.1 53
2010 Reality-TV Yönetmen
Yapımcı
7.3 3,684
2004 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.3 807
2001 Belgesel Yapımcı 6.6 11
2001 Belgesel Yapımcı 6.8 17
2001 Belgesel Yapımcı 7.0 15
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019