Giriş Kayıt
Katy Dierks

Katy Dierks


Yapımcı

Katy Dierks, yapımcı.

Bar Rescue (2011), (2007) Ice Road Truckers (2007), (2017) The Jim Jefferies Show (2017), (2010) The Marriage Ref (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.1 1,787
2011 Reality-TV Yapımcı 7.7 2,327
2010 Reality-TV Yapımcı 5.0 691
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,720
2005 Aile Yapımcı 4.8 8,958
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019