Giriş Kayıt
Mark Paterson

Mark Paterson


Sesler, Oyuncu

Mark Paterson, sesler, oyuncu.

Korku Yolu (2013), Denizci 4: Beklenmedik Hedef (2015), Pitch Black Heist (2012), Kelebek (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelebek
2017 Suç Sesler 7.1 30,370

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sesler 6.4 173,722

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Sesler 6.2 88,540

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Sesler 6.1 6,279
2016 Korku Sesler 5.1 4,335
2016 Komedi Sesler 4.9 1,031
2016 Komedi Sesler 4.3 10,353

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sesler 5.2 185,206

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sesler 6.3 99,102
2016 Komedi Sesler 6.7 46,543
2015 Komedi Sesler 6.2 54,999

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Sesler 5.3 16,009

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sesler 6.0 85,216
2015 Dram Sesler 5.6 8,903
2015 Aksiyon Sesler 5.3 3,272

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Sesler 6.8 69,632

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Sesler 5.3 3,033
2015 Macera Sesler 6.8 23,847
2014 Komedi Sesler 5.6 6,035
2014 Komedi Sesler 5.5 12,323

Uyumsuz
2014 Macera Sesler 6.7 397,247
2014 Komedi Sesler 6.2 16,892

Korku Yolu
2013 Korku Sesler 5.5 7,952

Cesur Zebra
2013 Animasyon Sesler 5.7 4,945

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sesler 5.4 33,355

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Sesler 7.0 230,912
2013 Oyuncu 7.4 3,021

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 283,908
2012 Belgesel Sesler 8.8 2,056
2012 Kısa Metraj Sesler 7.5 1,057
2012 Kısa Metraj Sesler 6.1 164
2012 Belgesel Sesler 7.5 20

Kızım
2012 Dram Sesler 6.2 1,131

Korsanlar
2012 Animasyon Sesler 6.7 41,732

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sesler 5.7 171,282
2012 Dram Sesler 6.2 47
2012 Belgesel Sesler 8.3 343
2011 Dram Sesler 5.3 597

Demir Leydi
2011 Biyografi Sesler 6.4 95,558

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Sesler 7.1 45,194

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Sesler 5.6 9,064
2011 Belgesel Sesler 7.4 124
2011 Belgesel Sesler 6.6 432
2011 Animasyon Sesler 7.2 19,444
2011 Macera Sesler 7.0 219,145

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Sesler 6.6 93,445
2011 Belgesel Sesler 8.2 14

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Sesler 7.3 26,157

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Sesler 6.4 73,658

Centilmen
2010 Suç Sesler 6.3 86,555
2010 Belgesel Sesler 5.9 26

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.9 175,340

Dr. Parnassus
2009 Macera Sesler 6.8 138,077
2009 Aksiyon Sesler 7.6 545,360
2009 Animasyon Sesler 7.5 5,317
2009 Kısa Metraj Sesler 7.6 47
2009 Dram Sesler 6.3 2,531

Aşka Son Şans
2008 Dram Sesler 6.7 19,492
2008 Animasyon Sesler 8.2 648
2008 Aksiyon Sesler 5.2 559
2008 Dram Sesler 6.2 90
2008 Komedi Sesler 7.8 1,747

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 Dram Sesler 7.8 168,652

Daima Mutlu
2008 Komedi Sesler 7.0 35,810
2008 Komedi Sesler 8.2 2,867

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sesler 6.4 21,186

Bakireler Diyarı
2007 Dram Sesler 4.8 7,197

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 237,960

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Sesler 7.9 422,032

Rönesans
2006 Animasyon Sesler 6.7 15,114

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 427,440

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Sesler 6.5 39,337
2006 Biyografi Sesler 6.6 3,357

Uzaylı Otopsisi
2006 Komedi Sesler 5.8 6,965
2006 Dram Sesler 6.7 871
2006 Komedi Sesler 6.9 1,059

Ölü Balık
2005 Aksiyon Sesler 5.4 3,141
2005 Dram Sesler 6.0 1,367

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Sesler 6.5 29,959

Otel Ruanda
2004 Dram Sesler 8.1 311,456
2004 Aksiyon Sesler 7.4 16,560
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019