Giriş Kayıt
Dan Wechsler

Dan Wechsler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Dan Wechsler, yapımcı, yapım yöneticisi.

Şafak (2010), Les filles du soleil (2018), (2017) Foxtrot (2017), (2018) Pájaros de verano (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapımcı 6.2 87

İlahi Aşk
2019 Dram Yapımcı 6.4 151
2018 Dram Yapımcı 7.9 2,800
2018 Yapımcı 7.4 259
2018 Dram Yapımcı 6.0 557

Kırmızı
2018 Yapımcı 6.6 376
2018 Yapımcı 6.3 554
2018 Dram Yapımcı 6.0 48

Hasatçılar
2018 Dram Yapımcı 6.4 121
2017 Dram Yapımcı 7.4 4,629
2017 Dram Yapımcı 6.2 128
2017 Dram Yapımcı 6.4 247

Vahşi Bölge
2016 Dram Yapımcı 6.2 3,311

Yaralı Kalpler
2016 Biyografi Yapımcı 7.0 811
2016 Gerilim Yapımcı 5.7 20
2016 Dram Yapımcı 6.4 1,141
2015 Dram Yapımcı 6.1 447

Yeminli Bakire
2015 Dram Yapımcı 6.3 832
2011 Macera Yapımcı 5.9 144

Kapıları, Pencereleri Açalım
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 568
2010 Aksiyon Yapımcı 5.5 130

Şafak
2010 Dram Yapımcı 6.7 1,391
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019