Giriş Kayıt
Andy Clifford

Andy Clifford


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andy Clifford, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 8.1 579
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.4 364
2010 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 3.1 1,877
2008 Belgesel Kameraman 6.1 52
2007 Komedi Kameraman 6.0 3,051
2004 Müzik Kameraman 4.5 3,774
Film Altyazıları
Upgrade (6,584) Deadpool 2 (5,861) Avengers: Infinity War (3,119) Skyscraper (3,082) Tag (2,662) Adrift (2,361) Down a Dark Hall (1,843) The Endless (1,089) Ah-ga-ssi (752) Ready Player One (649)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018