Giriş Kayıt
Andy Clifford

Andy Clifford


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andy Clifford, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 8.1 649
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.3 413
2010 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 3.1 1,946
2008 Belgesel Kameraman 6.0 55
2007 Komedi Kameraman 6.0 3,187
2004 Müzik Kameraman 4.5 4,093
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018