Giriş Kayıt
Capt'n Bob

Capt'n Bob


Oyuncu, Kameraman, Yapımcı, Casting

Capt'n Bob, oyuncu, kameraman, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Kameraman
Yapımcı
Çeşitli
3.2 283
2012 Suç Oyuncu 6.4 171
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 29
2009 Aksiyon Oyuncu 4.0 168
2009 Biyografi Oyuncu 4.5 60
2009 Komedi Oyuncu 6.8 124,883
2009 Korku Oyuncu
Casting
3.2 82
2005 Dram Oyuncu 7.6 210,185
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019