Giriş Kayıt
Susana López Rubio

Susana López Rubio (41)


Senarist, Kameraman

Susana López Rubio, 30 Nisan 1978 Madrid, İspanya doğumlu senarist, kameraman.

Acacias 38 (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1978
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Susana López
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Senarist 7.2 134
2015 37 Komedi Senarist 4.6 792
2013 Senarist 8.4 3,001
2009 Senarist 6.5 125
2008 Komedi Senarist 6.2 1,131
2007 Gizem Senarist 6.8 60

Yatağın Diğer Yanı
2002 24 Komedi Kameraman 6.6 5,062
2000 Senarist 5.6 577
2000 Senarist 6.9 135
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019