Giriş Kayıt
Alessandro Siani

Alessandro Siani (43)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Alessandro Siani, 17 Eylül 1975 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Benvenuti al sud (2010), Benvenuti al nord (2012), Il principe abusivo (2013), Natale in crociera (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1975
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Yönetmen
Oyuncu
4.9 347
2013 38 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.4 1,020
2012 37 Komedi Oyuncu 5.2 2,100
2011 36 Komedi Oyuncu 5.7 790
2010 35 Komedi Oyuncu 6.5 5,366
2008 33 Komedi Senarist
Oyuncu
5.0 150
2007 32 Komedi Oyuncu 3.8 709
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,183) Shameless (4,009) Castle Rock (2,947) Bodyguard (2,686) The First (1,861) La Casa de Papel (1,492) Fear the Walking Dead (1,445) The 100 (1,307) A Discovery of Witches (1,085) Friends (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018