Giriş Kayıt
Alessandro Siani

Alessandro Siani (43)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Alessandro Siani, 17 Eylül 1975 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Benvenuti al sud (2010), Benvenuti al nord (2012), Il principe abusivo (2013), Natale in crociera (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1975
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Yönetmen
Oyuncu
4.9 352
2013 38 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.4 1,321
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 2,782
2011 36 Komedi Oyuncu 5.7 945
2010 35 Komedi Oyuncu 6.5 6,829
2008 33 Komedi Senarist
Oyuncu
5.1 180
2007 32 Komedi Oyuncu 3.8 848
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018