Giriş Kayıt
Alessandro Siani

Alessandro Siani (43)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Alessandro Siani, 17 Eylül 1975 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Benvenuti al sud (2010), Benvenuti al nord (2012), Il principe abusivo (2013), Natale in crociera (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1975
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Komedi Yönetmen
Oyuncu
4.9 359
2013 38 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.4 1,350
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 2,852
2011 36 Komedi Oyuncu 5.7 968
2010 35 Komedi Oyuncu 6.5 6,953
2008 33 Komedi Senarist
Oyuncu
5.4 194
2007 32 Komedi Oyuncu 3.8 864
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019