Giriş Kayıt
Tarquin Glass

Tarquin Glass


Yapımcı

Tarquin Glass, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 20
2015 Aksiyon Yapımcı 5.2 3,467
2008 Dram Çeşitli 6.2 16,162

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 61,695

Son Umut
2006 Dram Çeşitli 7.9 427,440
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019