Giriş Kayıt
Zoe Margaret Colletti

Zoe Margaret Colletti


Oyuncu

Zoe Margaret Colletti, oyuncu.

Annie (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zoe Colletti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    

Yangın Yeri
2018 Dram Oyuncu 7.1 6,775
2018 Oyuncu 7.3 62
2014 Komedi Oyuncu 5.3 30,622
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,686
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019