Giriş Kayıt
Evis Xheneti

Evis Xheneti (39)


Oyuncu

Evis Xheneti, 21 Ağustos 1979 Tirana, Arnavutluk doğumlu oyuncu.

Sıkıysa Yakala (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Tirana, Arnavutluk
Diğer Bir İsmi: Evis Xheneti Shaffer | Evis Xheneti
Takma İsmi: Evi
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 28 Komedi Oyuncu 7.2 282

Başkaldırış
2003 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 40,883

Sıkıysa Yakala
2002 23 Biyografi Oyuncu 8.1 725,412
2002 23 Biyografi Oyuncu 6.6 12,463

Kızlar Ve Erkekler
2000 21 Komedi Oyuncu 5.4 15,189

Şöhrete Bir Adım
2000 21 Dram Oyuncu 7.9 235,690

Kusursuz Cinayet
1998 19 Suç Oyuncu 6.5 73,694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019