Giriş Kayıt
Chris Charles

Chris Charles (35)


Yapımcı, Casting, Görsel Efekt, Editör

Chris Charles, 13 Aralık 1983 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yapımcı, casting, görsel efekt, editör.

Power of Attorney (0) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1983
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Yapımcı    
2017 34 Korku Yapımcı 3.5 374
2017 34 Komedi Yapımcı 5.2 521
2016 33 Suç Yapımcı 4.9 409
2016 33 Aksiyon Yapımcı 4.3 418
2015 32 Dram Görsel Efekt
Editör
Yapım Yöneticisi
8.2 10
2015 32 Komedi Yapımcı 5.1 409
2014 31 Dram Yapımcı 6.3 829
2013 30 Korku 2.0 777
2012 29 Komedi Casting 5.5 508
2010 27 Suç Casting 4.7 936

Son Bir Vurgun
2009 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
6.1 798
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019