Giriş Kayıt
Martín Rivas

Martín Rivas (34)


Oyuncu

Martín Rivas, 10 Ocak 1985 A Coruña, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

El internado (2007), Tres bodas de más (2013), Los girasoles ciegos (2008), (2017) Las chicas del cable (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1985
Doğum Yeri: A Coruña, Galicia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Martino Rivas | Martin Rivas | Martiño Rivas
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.8 7,079
2017 Oyuncu 7.6 914
2016 Oyuncu 7.1 27
2014 29 Oyuncu 6.3 535
2013 28 Komedi Oyuncu 6.3 4,489
2013 28 Komedi Oyuncu 6.0 848
2012 Dram Oyuncu 6.1 57
2010 Gizem Oyuncu 8.7 20
2008 23 Dram Oyuncu 6.7 1,603
2007 Gizem Oyuncu 8.2 3,534
2006 Oyuncu 5.6 344
1998 Komedi Oyuncu 7.7 54
1991 News Oyuncu 6.6 201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019