Giriş Kayıt
Katie Groves

Katie Groves


Oyuncu

Katie Groves, oyuncu.

Unforgettable (2011), Black Box (2014), Golden Boy (2013), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 6.7 3,411

Bitik Şehir
2013 Suç Çeşitli 6.2 70,851
2013 Suç Çeşitli 6.7 3,641
2013 Dram Çeşitli 7.3 3,626

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Çeşitli 6.0 4,045

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Çeşitli 5.3 42,352
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,461
2011 Komedi Çeşitli 5.7 65,078

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 44,635

Hayatım Yalan
2011 Komedi Çeşitli 6.4 197,018
2010 Komedi Çeşitli 6.1 89,155
2010 Komedi Çeşitli 4.4 67,822

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 110,468
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 79
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019