Giriş Kayıt
Katie Groves

Katie Groves


Oyuncu

Katie Groves, oyuncu.

Unforgettable (2011), Black Box (2014), Golden Boy (2013), (2012) Sen Gitmeden Önce (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 6.7 3,391

Bitik Şehir
2013 Suç Çeşitli 6.2 70,412
2013 Suç Çeşitli 6.6 3,629
2013 Dram Çeşitli 7.3 3,613

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Çeşitli 6.0 4,025

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Çeşitli 5.3 42,082
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,369
2011 Komedi Çeşitli 5.7 64,792

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 44,339

Hayatım Yalan
2011 Komedi Çeşitli 6.4 195,275
2010 Komedi Çeşitli 6.1 88,301
2010 Komedi Çeşitli 4.4 67,127

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 109,337
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 78
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018