Giriş Kayıt
David Wanger

David Wanger


Görsel Efekt, Oyuncu

David Wanger, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,584

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 57,504

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 222,670
2014 Komedi Görsel Efekt 8.2 19,474

Sanal Hayatlar
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 68,686

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt 7.8 281,359
2012 Dram Görsel Efekt 5.0 1,417

Son Sürat Cehennem
1960 Western Oyuncu 6.9 547
1955 Biyografi Oyuncu 6.5 205
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018