Giriş Kayıt
David Wanger

David Wanger


Görsel Efekt, Oyuncu

David Wanger, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,746

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 58,086

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 223,711
2014 Komedi Görsel Efekt 8.2 19,706

Sanal Hayatlar
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 69,054

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Görsel Efekt 7.8 283,682
2012 Dram Görsel Efekt 5.0 1,429

Son Sürat Cehennem
1960 Western Oyuncu 6.9 563
1955 Biyografi Oyuncu 6.5 211
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018