Giriş Kayıt
Shinsuke Yanagi

Shinsuke Yanagi


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Shinsuke Yanagi, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yönetmen 6.6 14
2016 Animasyon Yönetmen 6.5 477
2014 Animasyon Yönetmen 6.2 16
2012 Animasyon Animasyon 7.7 4,692
2009 Animasyon Animasyon 7.6 744
2008 Animasyon Animasyon 6.8 397
2008 Animasyon Animasyon 7.0 1,106
2007 Animasyon Animasyon 6.8 83
2007 Komedi Animasyon 7.8 173
2006 Animasyon Yönetmen 6.8 12
2005 Animasyon Animasyon 7.1 329
2004 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.9 215
2003 Animasyon Animasyon 5.9 2,987
2003 Aksiyon Animasyon 7.9 3,184
2002 Animasyon Animasyon 6.5 46
2002 Animasyon Animasyon 8.3 2,486
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019