Giriş Kayıt
Tony Besson

Tony Besson (37)


Oyuncu, Dublör

Tony Lee Besson, 08 Aralık 1981 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Örümcek Adam 3 (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tony Lee Besson
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1981
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Tony Lee Besson
Takma İsmi: Ynot
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 31 Korku Oyuncu 3.9 913

Hırsızlar
2010 29 Aksiyon Dublör 6.2 52,898
2008 27 Komedi Oyuncu 7.5 1,839

Atlayıcı
2008 27 Aksiyon Dublör 6.1 269,820

Örümcek Adam 3
2007 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 454,208
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,680
2006 25 Dram Oyuncu 7.0 39,931
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019