Giriş Kayıt
Taylor Schilling

Taylor Schilling (34)


Oyuncu

Taylor Jane Schilling, 27 Temmuz 1984 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Orange Is the New Black (2013), Şanslı Biri (2012), The Titan (2018), The Overnight (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Taylor Jane Schilling
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1984
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
8.6 (18 Oy)
  • Currently 172.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Oyuncu    
2018 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 21,064
2017 33 Komedi Oyuncu 6.1 2,881
2015 Oyuncu 6.6 380
2015 31 Komedi Oyuncu 6.1 14,445
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 744
2014 Oyuncu 6.4 394
2014 30 Müzik Oyuncu 5.5 158
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,478
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 847
2013 29 Dram Oyuncu 5.7 619
2013 Komedi Oyuncu 8.1 247,277

Operasyon: Argo
2012 28 Dram Oyuncu 7.7 522,515

Şanslı Biri
2012 28 Dram Oyuncu 6.5 91,550
2011 27 Dram Oyuncu 5.7 12,246
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,700

Karanlık Madde
2007 23 Dram Oyuncu 6.1 3,072
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018