Giriş Kayıt
Ryan Kruger

Ryan Kruger


Oyuncu

Ryan Kruger, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 4.5 196

Derinliklere Yolculuk
2016 Macera Oyuncu 6.6 3,972

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.2 79,902
2013 Komedi Oyuncu 7.9 1,945

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,458
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 68,073
2006 Dram Oyuncu 6.2 801

Milyonlar
2004 Komedi Oyuncu 6.9 23,502

Formül 51
2001 Aksiyon Oyuncu 6.3 45,762

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 6,145
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019