Giriş Kayıt
Iva Zabkar

Iva Zabkar


Müzisyen

Iva Zabkar, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 6.0 125
2016 Dram Müzik 6.7 13
2015 Kısa Metraj Müzik 7.1 13

Betondaki Çatlaklar
2014 Dram Müzik 6.6 189
2012 Kısa Metraj Müzik 7.0 32
2012 Dram Müzik 6.7 680
2009 Belgesel Müzik 8.8 19
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019