Giriş Kayıt
Ilgaz Giritlioglu

Ilgaz Giritlioglu


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Ilgaz Giritlioglu, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 7.0 31
2010 Komedi Yapımcı 5.7 728
2009 Dram Yapımcı 4.8 18
2009 Dram Yapımcı 6.0 132
2008 Dram Yapımcı 6.3 152
2007 Dram Yapımcı 6.5 1,839
2006 Dram Oyuncu 7.5 541
2006 Dram Yapımcı 7.0 28
2006 Dram Yapımcı 7.5 42
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018