Giriş Kayıt
Paul Vincent Fusco

Paul Vincent Fusco (55)


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Paul Vincent Fusco, 19 Ağustos 1963 Lexington, Massachusetts, ABD doğumlu sanat bölümü, görsel efekt.

Geleceğe Dönüş 2 (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Lexington, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul Fusco
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bahçıvan
1992 29 Korku Sanat Bölümü 5.4 31,853

Av 2
1990 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 134,591

Karanlık Adam
1990 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 54,460

Işığın Bittiği Yer
1989 26 Macera Görsel Efekt 7.6 151,951

Geleceğe Dönüş 2
1989 26 Macera Sanat Bölümü 7.8 430,125

Zafer
1989 26 Dram Sanat Bölümü 7.9 113,542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019