Giriş Kayıt
Johnny Solo

Johnny Solo


Oyuncu

Johnny Solo, oyuncu.

Newlyweds (2011), (2012) Gerçeğin Peşinde (2012), (2012) The Fitzgerald Family Christmas (2012), (2013) La vida inesperada (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Solo | John Solomytis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 7.4 21
2013 Komedi Oyuncu 6.4 956
2012 Dram Oyuncu 6.3 1,267
2012 Komedi Oyuncu 6.6 45

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 137,893
2011 Komedi Oyuncu 6.4 1,443
2011 Dram Oyuncu 8.0 2,918
2008 Dram Oyuncu 5.5 41
2007 Dram Oyuncu 6.2 505
2006 Suç Oyuncu 7.1 850
1999 Suç Oyuncu 8.0 69,645
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,326
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019