Giriş Kayıt
Xiaoran Li

Xiaoran Li (42)


Oyuncu

Xiaoran Li, 08 Mayıs 1976 Peking, Çin doğumlu oyuncu.

Botanikçinin Kızı (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1976
Doğum Yeri: Peking, Çin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 37 Aile Oyuncu 7.1 338
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 139
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 139
2012 36 Dram Oyuncu 5.3 131
2011 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 11,141
2010 34 Dram Oyuncu 5.0 86
2008 Oyuncu    

Adaletin Sembolü
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,422

Botanikçinin Kızı
2006 30 Dram Oyuncu 6.7 1,900
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018