Giriş Kayıt
Steve Windolf

Steve Windolf (36)


Oyuncu

Steve Wrzesniowski, 07 Ocak 1982 doğumlu oyuncu.

Ku'damm 56 (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steve Wrzesniowski
Doğum Tarihi: 07 Ocak 1982
Diğer Bir İsmi: Steve Wrzesniowski
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,199
2016 34 Aksiyon Oyuncu 8.8 94
2016 34 Komedi Oyuncu 5.4 161
2016 Dram Oyuncu 6.2 121
2015 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 187
2008 26 Komedi Oyuncu 6.7 61
2007 25 Komedi Oyuncu 5.3 39
2006 Suç Oyuncu 7.1 134

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,329

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018