Giriş Kayıt
Steve Windolf

Steve Windolf (36)


Oyuncu

Steve Wrzesniowski, 07 Ocak 1982 doğumlu oyuncu.

Ku'damm 56 (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steve Wrzesniowski
Doğum Tarihi: 07 Ocak 1982
Diğer Bir İsmi: Steve Wrzesniowski
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 12,945
2016 34 Aksiyon Oyuncu 8.8 69
2016 34 Komedi Oyuncu 5.3 142
2016 Dram Oyuncu 6.0 103
2015 33 Aksiyon Oyuncu    
2008 26 Komedi Oyuncu 6.7 54
2007 25 Komedi Oyuncu 5.3 38
2006 Suç Oyuncu 7.1 129

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,284

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018