Giriş Kayıt
Steve Windolf

Steve Windolf (37)


Oyuncu

Steve Wrzesniowski, 07 Ocak 1982 doğumlu oyuncu.

Ku'damm 56 (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steve Wrzesniowski
Doğum Tarihi: 07 Ocak 1982
Diğer Bir İsmi: Steve Wrzesniowski
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 13,521
2016 34 Aksiyon Oyuncu 8.7 97
2016 34 Komedi Oyuncu 5.4 166
2016 Dram Oyuncu 6.2 122
2016 Dram Oyuncu 7.5 1,099
2015 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 189
2008 26 Komedi Oyuncu 6.7 62
2007 25 Komedi Oyuncu 5.3 41
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
1998 Dram Oyuncu 4.7 198

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,376

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019