Giriş Kayıt
Nicole Perlman

Nicole Perlman


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Nicole Perlman, senarist, oyuncu, yönetmen.

Galaksinin Koruyucuları (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Senarist    
2020 Aksiyon Senarist    

Pokémon Dedektif Pikachu
2019 Animasyon Senarist    

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Senarist 7.1 164,855

Ay'da İlk İnsan
2018 Biyografi Senarist 7.4 106,063
2018 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
   

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 Belgesel Oyuncu 7.5 573

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Senarist 8.1 918,613
2011 Aksiyon Çeşitli 7.0 663,900
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019