Giriş Kayıt
Serkan Kaya

Serkan Kaya


Oyuncu

Serkan Kaya, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.9 52
2019 Aksiyon Oyuncu 5.2 9
2018 Oyuncu 6.2 93
2017 Komedi Oyuncu 5.3 56
2011 Komedi Çeşitli 8.0 7,435
2010 Komedi Oyuncu 5.9 42
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019