Giriş Kayıt
Salvador Ruiz

Salvador Ruiz


Görsel Efekt, Animasyon

Salvador Ruiz, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 19,143

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Görsel Efekt 6.8 240,246

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 86,279

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 40,132

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 806,609

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 41,036

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 183,073

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 362,021

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 535,686

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 166,162

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 80,897

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 271,962

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 26,466

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,545

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 590,682
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018