Giriş Kayıt
Salvador Ruiz

Salvador Ruiz


Görsel Efekt, Animasyon

Salvador Ruiz, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 19,469

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Görsel Efekt 6.8 245,795

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 88,502

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 40,738

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 821,908

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 41,566

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 185,073

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 365,373

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 543,695

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 167,484

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 82,345

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 277,594

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 26,740

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 257,378

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 599,244
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018