Giriş Kayıt
Salvador Ruiz

Salvador Ruiz


Görsel Efekt, Animasyon

Salvador Ruiz, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 19,143

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Görsel Efekt 6.8 240,140

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 86,249

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 40,132

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 806,229

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 41,023

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 183,024

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 361,942

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 535,477

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 166,134

Yaratık
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 80,853

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 271,832

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 26,466

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,500

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 590,465
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018