Giriş Kayıt
Hanna Mangan Lawrence

Hanna Mangan Lawrence (32)


Oyuncu

Hanna Mangan Lawrence, 05 Mart 1991 doğumlu oyuncu.

2018 yılının Aralık ayında Omar Bustos ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Tehlikeli Oyun (2014), Sweetheart (2019), İntikam Gecesi (2011), Sırlar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1991
Diğer Bir İsmi: Hannah Mangan-Lawrence | Hanna Mangan-Lawrence
Takma İsmi: Han-Han
Burcu: Balık
Boyu: 1.66 m
9.3 (20 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 28 Korku Oyuncu 5.8 9,580
2018 Dram Oyuncu 6.8 664
2016 25 Komedi Oyuncu 6.4 2,385
2016 Dram Oyuncu 7.1 11,334
2015 24 Dram Oyuncu 6.1 608

Tehlikeli Oyun
2014 23 Gerilim Oyuncu 5.6 11,026
2014 23 Suç Oyuncu 5.0 1,480
2014 Komedi Oyuncu 7.6 570
2012 21 Dram Oyuncu 6.5 114
2011 20 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 17

İntikam Gecesi
2011 20 Suç Oyuncu 5.5 7,395

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 255,092
2009 18 Dram Oyuncu 5.4 316
2008 17 Suç Oyuncu 6.7 6,352

Sırlar
2008 17 Suç Oyuncu 5.5 2,463
2008 Dram Oyuncu 6.6 268
2006 15 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 118
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024