Giriş Kayıt
Sami Loris

Sami Loris


Oyuncu

Sami Loris, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.7 92
2016 Suç Oyuncu 7.8 35

İtiraf: Bölüm 2
2013 Dram Oyuncu 6.7 77,124
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 32
2011 Dram Oyuncu 7.8 5,263

En İyi Düşmanım
2011 Komedi Oyuncu 6.8 1,362
2011 Dram Oyuncu 6.5 198
2009 Komedi Oyuncu 5.7 7,194
2009 Komedi Oyuncu 4.4 370

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,534
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019