Giriş Kayıt
Andy Lohrenz

Andy Lohrenz


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Andy Lohrenz, kameraman, görüntü yönetmeni.

The Secrets of Jonathan Sperry (2008), The Trial (2010), Mongolian Death Worm (2010), Dakota's Summer (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Lohrenz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Kameraman 7.4 10,026

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Kameraman 7.5 385,811

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.6 343,074
2017 Biyografi Kameraman 5.8 17,731
2016 Dram Kameraman 5.9 567
2016 Dram Kameraman 6.6 211
2016 Aksiyon Kameraman 5.4 3,827
2016 Komedi Kameraman 6.0 172
2016 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni
Kameraman
2.9 209
2016 Korku Kameraman 6.9 17
2016 Dram Kameraman 6.5 117
2015 Dram Kameraman 5.1 421
2015 Dram Kameraman 6.5 5,919

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 329,435
2015 Macera Kameraman 5.6 27
2015 Dram Kameraman 5.8 739
2014 Macera Kameraman 5.1 200
2014 Komedi Kameraman 5.5 12,207
2014 Western Kameraman 6.4 266
2014 Dram Kameraman 5.8 752

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Kameraman 6.4 19,187
2013 Dram Kameraman 6.0 2,704
2012 Dram Kameraman 7.2 9,611
2012 Dram Kameraman 4.0 621

Kadın
2011 Suç Kameraman 6.0 19,648
2010 Aile Kameraman 6.2 541
2010 Dram Kameraman 5.5 1,222
2010 Macera Kameraman 3.4 1,346
2010 Dram Kameraman 4.5 191
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 24,593
2009 Komedi Kameraman 5.3 655
2008 Dram Kameraman 5.1 121

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Kameraman 5.3 1,975
2008 Dram Kameraman 7.0 1,193

Cezalandırıcı
2007 Aksiyon Kameraman 5.2 2,140

Bir Gece Vakti
2006 Dram Kameraman 6.2 696
2006 Aksiyon Kameraman 4.1 734
2006 Korku Kameraman 3.6 379
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019